En lyckad personalfest

0 Comments

Hej kära läsare,

När vi på förlaget Drucksache bestämmer oss för att fira, vill vi verkligen att det ska vara något alldeles speciellt. Som många av er vet, så är maten ofta hjärtat av varje fest. Den skapar stämning, sammanför människor och lämnar ett bestående intryck. Så när det var dags för vår senaste personalfest ville vi säkerställa att vi hade det allra bästa på menyn.

Efter mycket forskning och rekommendationer, bestämde vi oss för att anlita en cateringfirma från Västerås. Vi hade hört mycket gott om deras tjänster, men det var inte förrän vi provade deras mat som vi insåg hur rätt valet verkligen var. Och vilken tur att vi valde Catering Västerås!

Från den första förrätten till den sista desserten var varje rätt en fullträff. Smakerna var balanserade, presentationen var fläckfri och servicen var i toppklass. Vårt team talade om maten hela kvällen, och flera dagar efter festen. Det var inte bara mängden eller kvaliteten på maten som imponerade oss, utan också den passion och professionalism som cateringteamet visade.

Att ha rätt mat kan göra skillnaden mellan en bra fest och en fantastisk fest. Och tack vare Catering Västerås blev vår personalfest verkligen minnesvärd. Vi vill tacka dem för deras enastående tjänst och rekommenderar dem varmt till alla som funderar på att anlita en cateringfirma i framtiden.

Så nästa gång ni planerar ett event, oavsett om det är en företagsmiddag, en bröllopsfest eller en födelsedagsfirande, tänk på att rätt val av mat kan lyfta hela tillställningen. Och om ni befinner er i eller nära Västerås, vet ni nu vart ni ska vända er.

Stort tack till alla som var med och firade med oss, och ett särskilt tack till teamet bakom Catering Västerås för att ni gjorde vår kväll extra speciell.

Det blev en kväll vi sent ska glömma och vi hoppas kunna göra om det igen framöver!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *