En nostalgibok i bilder

0 Comments

Hej kära bokälskare och fotografiintresserade,

Det är med stor spänning och stolthet vi på förlaget Drucksache vill dela med oss av nyheten om vår kommande bokutgivning. Snart kommer vi att ge ut en unik och fascinerande fotobok: ”Garageportar Örebro – foton från 1936-2023”. Denna extraordinära bok är en fotografisk resa genom tid och rum, som skildrar en ofta förbisedd aspekt av stadsarkitekturen i Örebro.

Denna bok är resultatet av många års arbete och passion från en grupp hängivna fotografer som har utforskat och dokumenterat garageportar i Örebro under nästan nio decennier. Varje sida i boken är en tidskapsel som visar förändringar i stil, material och design som speglar stadens och samhällets evolution.

Från de tidigaste svartvita fotografierna från 1936 till de moderna, högupplösta bilderna från 2023, erbjuder denna bok en unik inblick i en ofta förbisedd del av stadens historia och arkitektur. Bilderna är noggrant utvalda och arrangerade för att ge läsarna en känsla av tidsförloppet och de skiftande estetiska och funktionella aspekterna av garageportar.

Det är inte bara en bok för de som är intresserade av Örebros lokala historia eller arkitektur; det är också en hyllning till det vanliga och vardagliga som ofta missas i vår snabba värld. Det är en påminnelse om att skönhet och historia kan finnas i de mest oväntade platserna.

”Garageportar Örebro – foton från 1936-2023” är också en visuell fest för ögat. Varje bild är noggrant redigerad för att framhäva detaljer och karaktär, och trycks på högkvalitativt papper för att garantera att varje nyans och textur fångas. Boken är designad för att vara en tidlös utgåva i varje bokhylla, och en källa till inspiration och eftertanke.

Vi på Drucksache är övertygade om att denna bok kommer att vara ett viktigt bidrag till både fotokonstens och Örebros kulturella arv. Vi ser fram emot att dela denna skatt med er alla.

Håll utkik för utgivningsdatum och ytterligare information om var ni kan förhandsbeställa ert exemplar av ”Garageportar Örebro – foton från 1936-2023”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *