Nya duschkabiner

0 Comments

Nu händer det grejer på jobbet. renoveringen har varit i full gång i snart sex veckor nu och imorgon kommer de och installerar nya duschkabiner i alla omklädningsrum. Det ska vara riktigt lyxiga kabiner har jag hört, med bluetooth, ånga, sittplats och massage. Det kommer bli skönt att duscha efter jobbet kan jag säga. Nästan så jag skäms lite. Vilken lyx! Inte många som har sån lyx på jobbet inte. men det är jag i och för sig värd, tycker i alla fall jag.

Hela renoveringen ska vara klar i månadskiftet. Då blir det helt andra bullar på jobbet. Men nya lokaler kan vi optimera vårt arbete och ta ännu fler beställningar. Vi satsar också på ett mer hållbart arbete sett i miljöperspektiv. Vi har nämligen installerat helt nya reningsverk som renar all giftig vätska till vatten. Det giftiga avfallet som fastnar i filtren fraktas sen till en annan anläggning där det tas om hand på bästa sätt. Gift är ju gift och det är aldrig bra, men på detta sätt minimerar vi riskerna för att giftet ska hamna på fel ställe.

Men tillbaka till duschkabinerna. Ser att det kommer nu faktiskt. Ska gå ner och kika och se hur de ser ut. Kolla vilka modeller som är här, så det inte blivit nåt fel. Nu har man liksom förväntat sig The best of the best liksom. Kommer inte nöja mig med mindre. Så enkelt är det.

Ja, det var rätt modeller. Det kund påbörja installationen redan idag. Då ligger vi före i schemat. Ska se om rörmokaren kan komma och dra de sista rören. Saknas nämligen rör i ett av duschrummen, men någon borde hinna med att lösa det problemet medan de installerar de första duschkabinerna. Så mycket jobb kan det inte vara. jag menar, det är ju bara några rör och hur långt tid kan det ta att smälla upp några rör.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *