Träets själ – en bok att se fram emot

0 Comments

Hej bokentusiaster och lojala följare av förlaget Drucksache!

Vi har en särskild och mycket spännande nyhet att dela med er alla! En ny bok kommer snart att pryda hyllorna, och vi tror att den kommer att vara en oumbärlig del i bokhyllan för alla som är intresserade av hantverk, snickeri och kreativa projekt.

Vi är stolta att presentera att i januari 2024 kommer vi att lansera boken ”Träets Själ: En Resa Genom Hantverkets Konst”, skriven av den begåvade norrmannen Pål Magnus Hoen. Denna bok dyker djupt in i den fascinerande världen av snickeri och utforskar detta hantverks historiska rötter, dess konstnärliga aspekter och naturligtvis, delar med sig en hel del praktiska råd och tekniker som alla från nybörjare till erfarna snickare kommer att finna värdefulla.

Pål Magnus Hoen, med sin rika erfarenhet och passion för träarbete, vägleder läsaren genom sidorna med en kombination av berättande charm och teknisk insikt. Han har personligen sett till att boken inte bara är en teoretisk guide utan också en inspirerande resa genom träets värld. Genom sina ögon får vi se potentialen i varje träbit och lär oss att se möjligheterna i materialet vi arbetar med.

Varför pratar vi om snickeri idag, kan du undra? Jo, vi på Drucksache har alltid varit stora beundrare av hantverk i alla dess former och vi vet att många av er delar det intresset. Att få ta del av historier och metoder från hantverkets värld är något som alltid är berikande, inte minst när vi nu, i denna bok, får göra det tillsammans med en sådan erfaren snickare som Pål.

Vidare vill vi också tipsa er om att om ni behöver en riktigt skicklig snickare, finns det proffs att anlita. Om ni befinner er i Sörmland, rekommenderar vi varmt de erfarna snickare strängnäs, som med sitt hantverkskunnande kan hjälpa er att förverkliga era egna snickeriprojekt.

Återigen, vi ser verkligen fram emot januari och att få dela ”Träets Själ” med er alla. Håll ögonen öppna och följ oss på våra sociala medier för uppdateringar och kanske en liten sneak peek in i bokens sidor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *